Ansiktsbehandlingar & fotvård - Helsingborg, Bjuv, Markaryd

Hos mig på Beauty & Health by Lady Enny kan du få hjälp med bland annat fotvård och ansiktsbehandlingar utifrån dina behov. Samtliga behandlingar äger rum i min lokal i Helsingborg men jag söker även kunder i andra närliggande städer och orter, såsom Bjuv och Markaryd.

Skäm bort ditt ansikte genom en skön och effektiv behandling hos mig!

Fotvård

Här hos mig kan du välja mellan några olika fotvårdsbehandlingar, bland annat nageltrång/liktornsbehandling och pedikyr. De olika behandlingarna innefattar olika saker, ni kan läsa mer om de olika behandlingarna nedan. 

Nageltrångs/liktornsbehandling

Fokus på det direkta problemet genom att försöka hjälpa dig avlägsna så mycket förhårdnader, eller det som orsakar din smärta, som möjligt. För att uppnå det önskade resultatet kan du behöva gå på flera behandlingar, ibland kan det även behövas att man värvar denna behandling med fotvårdsbehandling. Var beredd på att det kan ta tid, det kan även blöda beroende på hur länge du har gått med dina besvär. 

35 minuter - 450kr

Pedikyr

Den här behandlingen börjar med att placera dina fötter i ett varmt fotbad, under tiden får du något att dricka. Därefter klipps hälarna, naglarna och nagelbanden för att sedan även filas. Jag målar dina naglar om du vill det, du väljer själv färg som du sedan även får ta med dig hem (värde 175kr). Avslutningen på behandlingen inkluderar en skön massage med olja och crème för de som är har extra torra fötter. Efter behandlingen får du tips och råd kring hur du ska ta hand om dina fötter, detta är individuellt. 

60 minuter - 725kr

Fotvård - friskvård

Du kan använda dig av friskvårdsbidrag till den här behandlingen. Till behandlingen får du även något att dricka, kaffe, te eller vatten. Behandlingen inkluderar fotbad, resning av nagelband, filning och klippning av naglar. Dessutom skallpellar och slipar jag förhårdnader samt avlägsnar liktorn, vårtor och nageltrång. Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande fotmassage.

60 minuter - 765kr

Ansiktsbehandlingar

Även ansiktsbehandlingarna finns många att välja mellan, här nedan hittar du några av dem. 

Klassisk ansiktsbehandling

I den här behandlingen inkluderas dubbelrengöring, kornpeelingmask, hudanalys, ånga, portömning och mycket mer. Tanken med behandlingen är att ditt ansikte ska få den omvårdnad det är i behov av för att efter behandlingen må bättre. En klassisk ansiktsbehandling är något av det snällaste som du kan ge till ditt ansikte.

80 min - 1 195kr

Ansiktsbehandling fukt

Behandlingen involverar dubbelrengöring, hudanalys, ansiktsvatten, AHA-mask (med fruktsyra) och avtvätt, extra fuktgivande calming mask med ozon och ånga och även ögon- och dagcrème. Den perfekta behandlingen för dig som vill återfukta ditt ansikte.

45 minuter - 675kr


Det här är som sagt bara några av alla ansiktsbehandlingar och fotvårdsbehandlingar som jag erbjuder. Vill ni boka in en behandling eller kanske veta lite mer om vad de olika behandlingarna innebär, kostar och hur lång tid de tar. I så fall rekommenderar jag dig att klicka dig vidare till min Boka direkt.

Min lokal ligger i Helsingborg, men som sagt vänder jag mig även till er i Bjuv, Markaryd och andra närliggande städer också.!function(){if(0==document.getElementsByClassName("wnd-cms").length)for(var e=document.getElementsByClassName("column-content"),s=0;s