Avslappningsmassage & hot stone massage - Helsingborg, Bjuv, Klippan, Markaryd, Svalöv

Till mig på Beauty & Health by Lady Enny kan du komma för en lugn och avslappnad stund genom massage. Välj själv mellan en avslappningsmassage eller hot stone massage. Massagen äger rum hos mig i Helsingborg men jag vänder mig även till andra närliggande städer, såsom Bjuv, Markaryd, Klippan och Svalöv med flera.

Självklart vill jag att du som kund ska bli helt nöjd över massagen, därför lyssnar jag mer än gärna till dina specifika behov. Då kan jag ta hänsyn till dem och anpassa massagen.

Hot stone massage

Den här typen av massage är avslappnande och skön då den mjukar upp trötta och stela ben och muskler. Om du känner att en klassisk massage inte når dina muskler på djupet, då är hot stone massagen något för dig. Den passar dig som behöver långsammare och fastare tryck, som kan hjälpa din kropp när den är trött och sliten. 

Under behandlingen är du nedbäddad i ett lugnt rum där lugn musik spelas. Jag masserar dig med hjälp av heta bergsstenar och väldoftande massageoljor. Massagen ges på rygg, axlar, nacke, lår, vader, baksida ben samt armar. Innan jag börjar massera dig får du gärna berätta om du har några önskemål kring hur hårt respektive mjuk massagen ska vara, så att jag kan anpassa den utifrån hur just du vill ha den.

60 minuter - 1 100kr
80 minuter - 1 495kr

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage passar perfekt för dig som är spänd, har värk i kroppen eller helt enkelt bara vill ha en lugn och avslappnande stund. Du kommer vara nedbäddad i en värmande bädd och lugn musik kommer spelas i bakgrunden, allt för att du ska kunna slappna av så mycket som möjligt. Jag masserar dig med massageoljor och creamer utifrån dina behov. 

Välj mellan fokus på rygg, nacke och baksida ben eller hela kroppen både fram och bak. Efter massagen kommer du lugnt få ligga kvar en stund, för att sedan få avnjuta det kalla vattnet. Min rekommendation är att du går på massage minst en gång per månad för att uppnå bästa effekt.

Denna massage sätter igång kroppens olika processer och det är därmed inte ovanligt att du upplever olika sorters reaktioner. Jag masserar inte gravida eller dig med sjukdomstillstånd, exempelvis epilepsi.

45 minuter - 695kr
60 minuter - 895kr (jag tar emot friskvårdsbidrag på denna massage)


Varmt välkommen att boka in en massage hos mig, hot stone eller avslappningsmassage! Bokningen sker via min Boka direkt. Som sagt hittar ni mig i Helsingborg, men jag vänder mig även till er i bland annat Klippan, Svalöv, Bjuv och Markaryd med omnejd.

!function(){if(0==document.getElementsByClassName("wnd-cms").length)for(var e=document.getElementsByClassName("column-content"),s=0;s