Rådgivning och andra behandlingar

Spegel, spegel på väggen där.....berömda ord från sagornas värld... Gör en askungebehandling och känn dig som en princessa!! Ansiktsbehandling fukt (595kr) paraffinbehandling av händer (495kr) och en skön fotvårdsbehandling (495kr)  

70 minuter, (1585kr).

 nu endast 1295kr

Hela vårt liv bestäms av klockan och om vi vill må bra och inte stressa oss igenom vardagen och livet så behöver vi ta bort sådant som stjäl vår tid - onödiga eller överflödiga saker och människor. Gemensamt går vi igenom din situation och gör en plan för dig och din vardag. 

45 minuter 1250kr.

Att få egentid och livet att gå ihop kräver att man gör en plan, sätter mål och att man utför planen - låt mig hjälpa dig nå ditt mål. Boka tid för coaching/ rådgivning och få verktyg till förändring! 

 60 minuter 1650kr

Svettbehandling

För den som lider av överdriven svettning är vardagen många gånger väldigt jobbig. Det krävs tid, tålamod och flera behandlingar innan man ens märker skillnad - kontakta oss för en konsultation.

Rosacea eller Spindelnät

Har du också alltid röda, känsliga kinder och vet inte vad du ska göra med dem? Kontakta oss för en konsultation så går vi tillsammans igenom vad som kan göras och hur vi kan hjälpa dig. 

Hudvårdsanalys och hudvårdsrutin

Vill du veta din hudtyp eller har du problem med acne, acneärr eller vill du bara veta hur man ska ta hand om sin hud? Boka tid för konsultation och information.