Rådgivning och combo - behandlingar till rabatterat pris 

Spegel, spegel på väggen där....säg mig vem som vackrast i världen är? Fyller du år? Din mamma eller kompis? Vill du ha en askungebehandling från topp till tå? Kontakta mig så sätter jag ihop ett förmånligt paket till dig med tre/fyra behandlingar , som du själv väljer. Det kan vara alltifrån vaxning+ansiktsbehandling+ fotvård+ bodyskrubb....Välj två behandlingar, få 20% rabatt på den billigaste, välj tre och få 25% rabatt på den billigaste! Det finns inga gränser här! 

Hela vårt liv bestäms av klockan och om vi vill må bra och inte stressa oss igenom vardagen och livet så behöver vi ta bort sådant som stjäl vår tid - onödiga eller överflödiga saker och människor. Gemensamt går vi igenom din situation och gör en plan för dig och din vardag. 

60 minuter (1250kr) 1000kr Stresshantering ingår nu i friskvårdsbidraget och det betyder att din arbetsgivare betalar om ni har det på din arbetsplats.

Helkroppsmassage, halvkroppsmassage, fotvård/ friskvård, medicinsk fotvård, spapedikyr med nagellack, bodyskrubb, helkroppsvaxning  och mycket, mycket mer finns att hitta i min prislista på beautybyladyenny.bokadirekt.se

Svettbehandling

För den som lider av överdriven svettning är vardagen många gånger väldigt jobbig. Det krävs tid, tålamod och flera behandlingar innan man ens märker skillnad - kontakta oss för en konsultation.

Rosacea eller Spindelnät

Har du också alltid röda, känsliga kinder och vet inte vad du ska göra med dem? Kontakta oss för en konsultation så går vi tillsammans igenom vad som kan göras och hur vi kan hjälpa dig. 

Hudvårdsanalys och hudvårdsrutin

Vill du veta din hudtyp eller har du problem med acne, acneärr eller vill du bara veta hur man ska ta hand om sin hud? Boka tid för konsultation och information.

!function(){if(0==document.getElementsByClassName("wnd-cms").length)for(var e=document.getElementsByClassName("column-content"),s=0;s