SHR hudterapeut: en SÄKER behandlare som gör SÄKRA behandlingar! Välj NOGA med vem som ska behandla dig för att undvika svampinfektioner, allergireaktioner och andra problem! Välj en utövare med DOKUMENTERAD utbildning!

Spegel, spegel på väggen där....säg mig vem som vackrast i världen är? Fyller du år? Din mamma eller kompis? Vill du ha en askungebehandling från topp till tå? Kontakta mig så sätter jag ihop ett förmånligt paket till dig med tre/fyra behandlingar , som du själv väljer.  Det finns inga gränser här! 

Rådgivning och hudanalys 15 min 250 kr

Rådgivning, hudanalys, brynans 30 min 498 kr

Rådgivning, hudanalys, brynansning och en lätt vardagsmakeup         45 min       747 kr

Hela vårt liv bestäms av klockan och om vi vill må bra och inte stressa oss igenom vardagen och livet så behöver vi ta bort sådant som stjäl vår tid - onödiga eller överflödiga saker och människor. Gemensamt går vi igenom din situation och gör en plan för dig och din vardag. 

60 minuter 1500 kr Stresshantering ingår nu i friskvårdsbidraget och det betyder att din arbetsgivare betalar om ni har det på din arbetsplats.

Makeup - vardag 45 min. 595 kr

Festmakeup - 60 min.      996 kr Dagligen kommer det in kunder till min salong och ber om hjälp för de har fått besvär efter besök hos en oseriös utövare. Med det menas att de inte har en utbildning som är kontrollerad och godkänd av en myndighet och därmed ingen dokumentation på detta. På varje SHR ( Sveriges Hudterapeuts Riksförbund) hudterapeut finns det 10-15 oseriösa utövare…… Att fixa ett problem i naglar och hud är mycket svårare än att välja rätt från början. 

  beautybyladyenny.bokadirekt.se

Svettbehandling

För den som lider av överdriven svettning är vardagen många gånger väldigt jobbig. Det krävs tid, tålamod och flera behandlingar innan man ens märker skillnad - kontakta oss för en konsultation.

Rosacea eller Spindelnät

Har du också alltid röda, känsliga kinder och vet inte vad du ska göra med dem? Kontakta oss för en konsultation så går vi tillsammans igenom vad som kan göras och hur vi kan hjälpa dig. 

Hudvårdsanalys och hudvårdsrutin

Vill du veta din hudtyp eller har du problem med acne, acneärr eller vill du bara veta hur man ska ta hand om sin hud? Boka tid för konsultation och information.

!function(){if(0==document.getElementsByClassName("wnd-cms").length)for(var e=document.getElementsByClassName("column-content"),s=0;s